Kunstmarkt Gemert 2013

Annebelrakuart is in 2003 gestart met het organiseren van een kunstmarkt in Gemert.

Hieruit is  later de  stichting kunstmarkt Gemert  ontstaan.

 Logo kunstmarkt gemert

Kunstmarkt Gemert 2013

Op 18 augustus wordt dit jaar voor de 10e keer de Kunstmarkt in Gemert georganiseerd. Eén dag lang genieten van één van de meest veelzijdige kunstmarkten van Nederland.

Zoals altijd biedt de markt plaats aan kunstenaars uit binnen- en buitenland met een grote diversiteit aan disciplines zoals schilderijen in diverse vormen, beeldhouwen, keramiek, sieraden, textiel, glas, fotografie, edelsmeden. Kortom ruim 130 kunstenaars met hun kijk op kunst.

Tegen de achtergrond het prachtige kasteel van Gemert wordt de kunstmarkt gehouden in het centrum van Gemert op het Ridderplein. De kunstmarkt begint om 12.00 uur en sluit om 17.00 uur en alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Wat 10 jaar geleden kleinschalig begon met 40 kunstenaars is inmiddels uitgegroeid naar 130 deelnemers. Kwaliteit, diversiteit maar ook vernieuwing zijn de ingrediënten voor een prachtige kunstmarkt die voor een breed publiek toegankelijk is.

Wat gebeurt er nog meer rondom de kunstmarkt.

Diverse Muzikale optredens en voor de kinderen kleien en schminken

 

Kunstmarkt 2012 in het kort:

  • Ruim 130 kunstenaars uit binnen- en buitenland
  • In 2011  trok de kunstmarkt ca 8.000 bezoekers naar Gemert.
  • Toegang gratis.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.