Nieuw bestuur stichting Kunstmarkt Gemert

1 Januari  start nieuw bestuur stichting Kunstmarkt in het vernieuwde Centrum van Gemert met  de inschrijving voor  de kunstmarkt 2014

Na 10 jaar Kunstmarkt organiseren in Gemert is de tijd om het stokje over te dragen aan een nieuw Stichtingsbestuur dat de Kunstmarkt traditie gaat voortzetten en verder verbreden. Gestart in 2003 met 40 deelnemers en langzaam gegroeid tot ca 140 deelnemers tot een landelijk bekend evenement waar kunstenaars en publiek graag naar toe willen komen. Al in 2010 zijn er stappen ondernomen om voor opvolging te gaan zorgen en zijn er enthousiaste kunstliefhebbers bij gekomen om ervaring op te doen en om op termijn de organisatie over te kunnen nemen. De nieuwe bestuurders hebben dus ervaring en weten zich gesteund door het voormalige bestuur. Het nieuwe bestuur zal worden gevormd door: Karin Snijders, Yan de Boer, Henk van Eck en Frans Francissen. Wij wensen het nieuwe bestuur veel succes en hopen dat zij op even veel medewerking mogen rekenen van het Gemeente bestuur, de Rabobank en van de plaatselijke Horeca en anderen als wij hebben ondervonden in de afgelopen 10 jaar.

Meer informatie volgt op de website    www.kunstmarktgemert.nl

Aftredend bestuur: Peter en Annelies van de Mheen, Bert Donkers.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.