11e editie kunstmarkt Gemert op het gerenoveerde Ridderplein

Als nieuwe organisatie van de kunstmarkt streven we naar een internationaal, kwaliteitsvol kunstevenement met een gezonde mix van professionals en betere amateurs. Ook op het volledig gerenoveerde Ridderplein gaan we uit van ca. 140 deelnemers. De selectie van de kandidaten gebeurt door een werkgroep van de organisatie. Er wordt geselecteerd op kwaliteit en variatie (over de selectie is géén discussie mogelijk).

De kunstmarkt wordt jaarlijks bezocht door ca. 7.500 bezoekers! Indien men rechtstreeks van de kunstenaar koopt, vindt men hier prachtige kunst tegen aantrekkelijke prijzen voor eigen gebruik of als origineel geschenk. Door de strenge selectie bij de inschrijving wordt een hoog niveau en een breed aanbod nagestreefd. De keuze overtreft de stoutste verwachtingen. Sommige bezoekers besluiten eerst een eventuele aankoop te overdenken en keren dan in de namiddag terug om te kopen en… stellen vast dat het bewuste exemplaar intussen verkocht is! Galeriehouders zoeken en ontdekken hier nieuw talent tussen de Europese deelnemers.

Op een van de terrassen langs de kunstmarkt kunt u genieten van de kunst maar ook van het uitzicht op het kasteel van Gemert. Bij de lokale VVV “Heerlyckheid Gemert-Bakel” op het Ridderplein kunt u zich laten informeren over wat Gemert-Bakel nog meer te bieden heeft. Vanzelfsprekend wordt er ook gezorgd voor andere kunstvormen zoals muziek, straattheater, dans en kinderactiviteiten.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.