15e Editie van de kunstmarkt Gemert.

GEMERT – Gemert is een echt kunstenaarsdorp, zo bleek afgelopen zondag maar weer eens. Het Ridderplein werd bevolkt door een scala aan kunstenaars en mensen met belangstelling voor het werk van deze mensen.

        

Vanwege de jubileumeditie 15 jaar kunstmarkt hielden we vandaag de mooiste kraamverkiezing. Bezoekers konden middels een lootje de mooiste kraam aangeven en hiermee kans maken een kunstwerk te winnen. Om 16:00 uur werden door burgemeester van Veen twee lootjes getrokken. De gelukkige prijswinnaars zijn: Joke van Mierlo en Hanco Smulders. De winnaar van de mooiste kraam wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. De oprichters van de kunstmarkt Annelies en Peter van de Mheen en Bert Donkers die ruim 10 jaar de organisatie hebben gedaan werden door de burgemeester en de huidige organisatie met een bloementje bedankt.

http://bit.ly/2o0iNOk

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.